Congres

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
22 nov. 2018 09:00 - 17:00
Locatie
Stadskerk | VBG Hal

22 november 2018 organiseren wij voor de Bedrijfskunde studenten het congres entrepreneurship!

Voor de eerstejaars studenten zullen er workshops zijn die worden gegeven door diverse bedrijven, o.a.: Talent & Pro, Aiesec & Zorgweb. Ook wordt er een pitchworkshop gegeven door de Nederlands Kampioen Pitchen: Jouri Schoemaker. Dit alles om nieuwe inzichten te krijgen in de werkvelden die de markt te bieden heeft na het afronden van je Bedrijfskunde studie.

Voor de tweede, derde en vierdejaars studenten zal er een banenmarkt/stagemarkt zijn waar genetwerkt wordt met bedrijven. Zet je beste beentje voor door proactief op de bedrijven af te stappen en een visitekaartje te bemachtigen.
Daarnaast worden er drie interessante lezingen gegeven door Guido Thys, Kees Klomp & niemand minder dan Robert Doornbos.

Dit congres is een verplicht onderdeel voor blok 1.2 (eerstejaars) en blok 2.2 (tweedejaars). Het is een voorwaardelijk onderdeel, dat betekent dat je het congres bijwoont om beoordeeld te worden.

Om het congres bij te wonen dien je een ticket te kopen. Deze zijn online verkrijgbaar via: www.ticketkantoor.nl/shop/congres2018
Let op: Zorg dat je op tijd een ticket hebt!

Het congres vindt plaats in de VBG Stadskerk, Friesestraatweg 221, 9743 AE te Groningen.

Na het congres kunnen jullie vanaf 21:00 uur na borrelen tijdens de november borrel in 't Golden Fust! Tot 22 november!