Speeddate Diner

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Sociaal
14 feb. 2019 19:00 - 21:00
Poelestraat 33, 9711 PH Groningen

Speeddate Diner

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Je netwerk vergroten? Of ben je op zoek naar een valentijn? Meld je dan aan voor het S.V. Homerus Speeddate Diner! Het is een drie-gangen diner met elke gang een andere gesprekspartner (20 plekken, VOL=VOL)!.

Het drie-gangen diner inclusief drankje is donderdag 14 februari vanaf 19:00 bij café-restaurant Blokes. Voor leden is het diner gratis en voor niet leden bedragen de kosten €10,-. Vergeet bij aanmelding niet je telefoonnummer te vermelden, er zal namelijk contact met je worden opgenomen i.v.m. je menukeuze.

Daarna nog zin in een drankje? Dat kan allemaal tijdens de maandelijkse borrel van S.V. Homerus die op 14 februari om 21:00 start in 't Golden Fust. Aangezien dit een themafeest is (gender in de blender) zal er 250 bier/wijn/fris gratis zijn. Genoeg drankjes om het diner mee af te sluiten!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien