Buitenlandstages

Hieronder vindt je het aanbod aan partners dat vacatures heeft voor buitenlandstages. 

Stage-USA
https://www.stage-usa.nl/

Stage-EURO
https://www.stage-euro.nl/


​"Stage-Euro helpt jou met het realiseren van een buitenlandse stage in de mooiste steden zoals;  Amsterdam, Berlijn, Londen, Madrid, Barcelona en Lissabon.

Als toonaangevend bureau in internationale stages helpt Stage-Euro gemotiveerde studenten en young professionals om een passende functie binnen het gevarieerde bedrijvennetwerk van grote Europese steden te vinden, veelal mét vergoeding. We kunnen niet alleen een uitdagende (afstudeer) stage voor je regelen, maar ondersteunen ook in praktische zaken zoals het vinden van huisvesting, afsluiten van verzekeringen en het boeken van je vliegticket. Inschrijven voor een stage in Europa kan via: www.stage-euro.nl"


"Stage-USA regelt betaalde stages en traineeship in Amerika met opties in steden als New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, San Diego en meer. Stage-USA biedt volledige service op het gebied van plaatsing, visum, verzekering en huisvesting. Kortom, alles tot in de puntjes geregeld!

Schrijf je vrijblijvend in voor een intake gesprek waarin Stage-USA al jouw wensen bespreekt en de processen uitlegt. Na dit gesprek kun jij bepalen of je het programma officiëel wilt opstarten om jouw programma in Amerika te realiseren. Inschrijven kan via: www.stage-usa.nl

Ben je op dit moment op zoek naar een stage en geïnteresseerd in het aanbod van Stage-Euro en Stage-USA ? Kijk dan even op https://www.svhomerus.nl/studie-carriere/vacatures of stuur een mail naar extern@svhomerus.nl