Partners

​Café de Negende Cirkel

​De Negende Cirkel is al jaren hét studentenfeestcafé van Groningen. Lekker dansen, drinken en keihard meeblèren op de muziek, in de cirkel kan het allemaal. Of je nu op zondag met je team komt om de verlenging van de derde helft te vieren of dat je op maandagavond met vrienden op stap gaat, bij de Cirkel is het altijd gezellig!

logo-negende-cirkel.png

Hot Networkz

Werken voor Hot Networkz is een ''feestje'' Ruim 1500 hoogopgeleide studenten gaan wekelijks voor ons op stap. Wij werken voor verschillende A-merken, zijn professioneel en gedreven. Wij bieden jou, naast de (bij)baan van je leven, een traineeship, certificaten, een heel aardig zakcentje, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je met onze verschillende bonussystemen al snel veel euro's per dag verdienen

Tekstlogo_Hotnetworkz.jpg
Hot Networkz

Young Professional Internships

Young Professionals Internships gaat je helpen bij het vinden van de juiste stage plek en een ongelooflijke ervaring op Bali. Door hun expertise en ervaring kunnen zij het beste aansluiten bij de wensen van studenten. Verder hebben zij verschillende tripjes en activiteiten over Bali en Indonesië voor hun studenten.

logo_ypi.jpg

BoCuraçao

Bo Curaçao helpt jou bij het vinden van een geschikte stageplek op Curaçao. Daarnaast ondersteunen ze je bij alle dingen die daarbij komen kijken, zoals het regelen van huisvesting, vervoer en een vergunning. Je kunt kiezen uit twee pakketten, maar je kunt ook je eigen pakket samenstellen. 


logo_bocuracao.png