Partners

Hot Networkz

Werken voor Hot Networkz is een ''feestje'' Ruim 1500 hoogopgeleide studenten gaan wekelijks voor ons op stap. Wij werken voor verschillende A-merken, zijn professioneel en gedreven. Wij bieden jou, naast de (bij)baan van je leven, een traineeship, certificaten, een heel aardig zakcentje, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je met onze verschillende bonussystemen al snel veel euro's per dag verdienen

logo.png

Bo Curaçao

Bo Curaçao helpt jou bij het vinden van een geschikte stageplek op Curaçao. Daarnaast ondersteunen ze je bij alle dingen die daarbij komen kijken, zoals het regelen van huisvesting, vervoer en een vergunning. Je kunt kiezen uit twee pakketten, maar je kunt ook je eigen pakket samenstellen. 


logo_bocuracao.png

Buitenlandsestage.nl

Het zoeken van een stage in het buitenland kan best lastig zijn. Waar moet ik beginnen, hoe vind ik een inhoudelijk goede stage, hoe kom ik aan woonruimte,etc. Omdat wij ooit in ditzelfde schuitje gezeten hebben is Buitenlandsestage.nl opgericht. Hierdoor hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden .. als je zelf reislustig bent, een tweede wereldtaal wilt leren, internationale vrienden wilt maken, wilt investeren in je carriere etc? Buitenlandsestage.nl helpt je graag op weg!
Dromen gestalte geven. Buitenlandsestage.nl biedt inmiddels sinds 2001 wereldwijd stages op maat. Zo dragen we iedere keer een steentje bij aan het waarmaken van dromen en helpen we bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerd talent. Het is niet altijd even makkelijk, maar het geeft veel voldoening. We houden van wat we doen!
Buitenlandsestage.nl biedt hoogwaardige stageprojecten voor MBO, HBO en WO studenten. Het aanbod is gevarieerd en kan in overleg worden samengesteld. Middels regelmatig reizen naar lokale partners, feedback van deelnemers, taalscholen en bedrijven houden wij een vinger aan de pols en sturen we waar nodig onze programma's bij. Het kan immers altijd beter.
Gewoon doen! Een buitenlandse stage avontuur is niet alleen een onvergetelijk leuke ervaring. Zo langzamerhand is buitenland ervaring onmisbaar voor wie ambitieus is en door wil stoten naar de top! Je zelf in het diepe en onbekende gooien is een goede manier om te ontdekken hoe hoog je kunt vliegen. We geloven erin dat iedereen die kans moet krijgen en die kans moet pakken. Daarom zeggen we of je nou je je stage door ons laat organiseren of niet, een buitenlandse stage moet je gewoon doen!

logo_medium.jpg

Stage-USA

Stage-USA regelt betaalde stages en traineeship in Amerika met opties in steden als New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, San Diego en meer. Stage-USA biedt volledige service op het gebied van plaatsing, visum, verzekering en huisvesting. Kortom, alles tot in de puntjes geregeld!

Schrijf je vrijblijvend in voor een intake gesprek waarin Stage-USA al jouw wensen bespreekt en de processen uitlegt. Na dit gesprek kun jij bepalen of je het programma officiëel wilt opstarten om jouw programma in Amerika te realiseren. Inschrijven kan via: www.stage-usa.nl/stage/inschrijven

logo.png

Abroad Internships

Abroad Internships is een bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland. We focussen ons niet op één bepaald land of continent, waardoor je altijd bij ons terecht kunt. We hebben natuurlijk wel meer contacten en dus stageplekken in bepaalde steden en/of landen. Naast het vinden van een geschikte stageplek, helpen wij je ook met zaken zoals, huisvesting en visum.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Check dan onze website: www.abroad-internships.com of stuur ons een email: info@abroad-internships.com

Logo_Abroad_Internships_engels_png.png

't Golden Fust

In de afgelopen jaren is ’t Golden Fust uitgegroeid tot één van de gezelligste kroegen van Groningen. Van maandag tot en met donderdag is er voor studenten geen mooiere plek te bedenken om te drinken, te dansen en te feesten dan ’t Golden Fust. Op vrijdag en zaterdag mengen studenten, stadjers en veel groepen van buiten de stad Groningen zich om helemaal los te gaan!

golden-fust.jpg

Ikea 

IKEA is een concern van Zweedse oorsprong, met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van meubelen en woonartikelen die, meestal door de koper zelf, in elkaar gezet moeten worden.

Het concept bestaat uit het aanbieden in een keten van zelfbedieningswarenhuizen van artikelen die qua prijs behoren tot het lagere marktsegment.

1200px-Ikea_logo.svg.png

Talent&Pro

Volg een traineeship in de financiële dienstverlening!

Klaargestoomd worden voor een carrière bij banken, verzekeraars of pensioenfondsen? Ga als hbo/wo afgestudeerde aan de slag bij Talent&Pro met een traineeship naar keuze! Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Je wordt daarom actief begeleid door een People Manager en volgt vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen via onze eigen Talent&Pro Academy. Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we je mee naar onze jaarlijkse skitrip, gezellige pubquiz en andere toffe evenementen. Work hard, play hard!

Wil je meer weten over onze traineeships? Check dan snel de website. Liever direct persoonlijk contact? Onze recruiters kun je bereiken via recruitment@talent-pro.com of 088 17 01 400.

Logo_TalentPro_Payoff_people_RGB.JPG

Stichting BVD

Stichting BVD is in 1985 door een groep studenten opgericht om medestudenten voordeliger van studieboeken te kunnen voorzien. Je hoeft je bij Stichting BVD nooit druk te maken of je een verkeerde druk besteld. Door een nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool biedt Stichting BVD alle boekenlijsten elke periode weer helemaal up-to-date aan. 


Rond de start van elk nieuw blok bestel je jouw studieboeken met 10% korting en buiten deze periodes met 5% korting. Stichting BVD is hiermee de goedkoopste van heel Nederland! Alweer toe aan nieuwe boeken? Bestellen kan via www.stichting-bvd.nl

logo_voor_website.png