Stages

Stages

Hieronder vindt je een scala aan organisaties waar wij het afgelopen jaar stagiairs voor hebben mogen werven. Ben je op dit moment op zoek naar een stage en geïnteresseerd in ons aanbod? Kijk dan even op https://www.svhomerus.nl/studie-carriere/vacatures of stuur een mail naar extern@svhomerus.nl 

Communicatie Stage B&S

Help jij ons in het creëren en behouden van een positieve en herkenbare merkidentiteit voor B&S? Onze Employer Branding & Student Affairs activiteiten staan in het teken van de identiteit van B&S als werkgever en het onderhouden van relaties met voormalige, huidige en toekomstige medewerkers. Daarbij richten we ons vooral op hoe we ons als werkgever kunnen positioneren, zowel intern als extern.

Verleg jouw grenzen als Communicatie Stagiair(e)e

Student Affairs bevordert de kennis tussen de studenten onderling, en werft en begeleidt stagiair(e)es. Community building is ook belangrijk voor B&S. Daarom organiseren we met onze partner studentenverenigingen formele en informele activiteiten, zoals een business case of een rondvaart door de stad.

Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de afdeling Employer Branding & Student Affairs in hun dagelijkse werkzaamheden. Je legt contact met stakeholders en potentiële partners, zoals universiteiten en hogescholen. Je helpt bij de organisatie van evenementen en inhousedagen, en beheert de info-mailbox. Daarnaast hebben we tal van marketing- en communicatie gerelateerde taken die je kunt ondersteunen, zoals het maken van geschreven promotiecontent of het vormgeven van visuele content.

Dit ben jij

Jij legt gemakkelijk contacten met anderen en hebt een ondernemende instelling. Door jouw communicatieve vaardigheden reageer jij altijd snel en duidelijk. Ook ben je creatief en denk je graag out-of-the-box. Brainstormsessies inspireren jou en je kunt niet wachten om  deze ideeën uiteindelijk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ben je onafhankelijk, leergierig en extravert. Jij kent je kracht en bent er nu klaar voor  deze 100% in te zetten tijdens jouw stage!

Jij

 • bent student aan een HBO opleiding in de richting van Communicatie;
 • toont initiatief en steekt je handen graag uit de mouwen;
 • komt tot ideeën en inzichten die geworteld zijn in je creativiteit, en je deelt deze graag;
 • woont in de buurt van Groningen of Dordrecht;
 • hebt bij voorkeur ervaring met en stage of werken in het buitenland;
 • hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.


Wij bieden jou

 • Een stagevergoeding van €500 bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek en HBO/WO niveau).
 • Een uitdagende stage binnen de grootste internationale distributiepartner van Nederland waarin je jezelf kunt overtreffen.
 • Gedeeltelijk thuiswerken is een optie als jouw taken het toelaten.
 • Afwisseling; geen dag is hetzelfde.
 • Een goede werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • De kans om je als starter van je beste kant te laten zien en wie weet ligt er wel een toekomst voor jou bij B&S. Maar eerst je diploma halen!