Introductiekamp 2020

​Introductiekamp 2019

Ga jij volgend jaar Bedrijfskunde studeren aan de Hanzehogeschool Groningen? Dan zul jij je jaar starten met een introductieweek, georganiseerd door S.V. Homerus in samenwerking met het Instituut voor Bedrijfskunde. Sinds een aantal jaren heeft S.V. Homerus het voorrecht om het driedaagse introductiekamp te organiseren voor zo'n 450 studenten. 

Wat is het programma deze week? 

De introductieweek neemt een volle week in beslag. Hierbij vinden de eerste twee dagen plaats op het Zernike Complex in de Marie Kamphuisborg, het gebouw waar je je colleges zult gaan volgen. In de eerste twee dagen ligt de nadruk op kennismaking, met je klas en met de Hanzehogeschool. Daarnaast wordt er op de dinsdag een gastlezing gegeven door een interessante spreker. De overige drie dagen vinden plaats op Ameland, hierover meer in de onderstaande tekst. 

Het introductiekamp op Ameland

Op woensdagmorgen verzamelen we vroeg in Holwerd, waar de boot vertrekt naar Ameland. Eenmaal op Ameland aangekomen worden een aantal klassen verdeeld over meerdere kampeerboerderijen waar we deze drie dagen zullen verblijven. Het programma deze drie dagen zal op het kamp zelf bekend gemaakt worden, maar de nadruk zal liggen op kennismaking en teambuilding. Uiteraard worden er naast dagactiviteiten ook leuke avondactiviteiten georganiseerd.

Informatie, paklijst, etc.

Wanneer je je aangemeld hebt voor de studie heb je als het goed is reeds informatie ontvangen van Lidwien Balm (l.a.m.balm@pl.hanze.nl). Mocht dit niet het geval zijn of mocht je andere vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar introkamp@svhomerus.nl of bel het bestuur op 050-5953008.