nov.
November borrel
  • Sociaal
  • 't Golden Fust

Homerus is dé studievereniging voor de studie Bedrijfskunde

Homerus is de studievereniging van de studie Bedrijfskunde op de Hanzehogeschool te Groningen. Homerus is een verrijking op je studie met leerzame activiteiten als het congres, bedrijfsbezoeken en gastlezingen afgewisseld met gezellige borrels en feesten.

Vakantie

Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie en alvast veel succes met het studeren voor de tentamens!

Enexis Netbeheer als nieuwe  hoofdpartner

enexis.png

Met trots mogen wij aan u presenteren dat Enexis Netbeheer vanaf het collegejaar 2019-2020 onze eerste hoofdpartner wordt in de geschiedenis van S.V. Homerus. Wij gaan samenwerken op het gebied van studie, (bij-)banen, stages en nog veel meer.

Wist jij dat Enexis Netbeheer ervoor zorgt dat jij thuis kan netflixen, koken en al het andere waarbij je gas en/of elektriciteit bij nodig hebt.